© 2014 - xtra|vert tuinarchitectuur - Wouter Haecklaan 3 / Bus 37, 2100 Deurne (Antwerpen) - GSM. 0473/ 47 33 18 - info@xtravert.be


Zoals je zal merken is tuin architectuur niet alleen een plan tekenen, het is wel een bepaalde kunst om een idee om te zetten naar een realistisch en harmonieus plan. Van het opvolgen der werken tot planten en materiaal keuze behoren tot ons takenpakket. U krijgt uiteraard ook zelf een fotoboek van uw tuin in volle transformatie.


Het nieuwe aan onze samenwerking, u kan het ontwerp van uw tuin al in 3D bekijken alvorens de werken van start gaan. Samen wandelen we dan binnen het 3D ontwerp in je tuin en kan je alvast dromen van hoe jouw tuin er uiteindelijk uit zal zien.


Geniet alvast van deze portfolio,

Timme Kesteloot

Met deze portfolio laten we een stukje zien van onze wel honderden ontwerpen. Van stads tuinen, landelijke tuinen, exotische tuinen tot openbare ruimte. U kan een keuze maken uit de verschillende categorieën door te klikken op het bij u best passend onderwerp. De portfolio wordt op regelmatige basis bijgewerkt.

Portfolio